Välkomna att boka säsongen 2020

Bästa hyresgäster,

Välkomna att boka inför år 2020

Våra priser ligger från 5. 500kr/v till 12.500kr/v beroende på vecka och säsong. Städning tillkommer. Sänglinne kan hyras. Wi-Fi fiber ingår.

Vintertid, november-mars är priset 14.500kr/ månad. Minimum 2 månader till detta pris. Städning tillkommer alltid och el/värmekostnader under lågsäsong. Pris kan diskuteras vid hyra av flera månader.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

 1. Lebelle says:

  Hej,
  Ledig july 30-aug 13
  Priset?
  Mvh
  Alexandra

 2. Ulf Sjöberg says:

  Ni har ett fint hus i en underbar del av Frankrike. Vi brukar normalt bo i Antibes som vi tycker har allt och lite till men varför inte se runt hörnet? Det skulle underlätta vår planering när det är dags om ni kan lägga upp en sida där man ser när ni har ledigt

  • Hej och tack för trevligt meddelande. Vi har ingen bokningskalender, men högre upp på denna sidan ”Välkomna att boka inför 2016” har jag skrivit in när huset är ledigt. Vi har ledigt v20,22,23 och därefter ledigt från och med v 39.

   Hoppas höra av dig igen! Med vänlig hälsning Cecilia

 3. Hej!
  Ert hus ser jätte mysigt ut!Passar det bra till 2 barn på 4 resp 6 år?
  Är huset ledigt runt vecka 43-44 2016?Pris?
  Mvh
  Jonna

  • Hej Jonna och tack för din förfrågan. Huset är mycket barnvänligt och trädgården inhägnad. Ledigt tiden du efterfrågar och kostar 7000kr/v + el och slutstädning. hoppas höra av dig snart igen!

   Med vänlig hälsning, Cecilia

 4. Hej! Är huset ledigt för långtidshyra från april tom juni 2017? Vad skulle isåfall priset vara?
  Med vänlig hälsning, Linda

 5. Hej
  Vi är intresserade av att hyra en månad. Lite flexibla vad gäller datum men ungefär mitten mars till mitten april. Är det ledigt och i så fall vad skulle det kosta?
  MVH, Gudrun Rosén

  • Hej Gudrun, ledsen att jag svarar på ditt meddelande först nu……brukar få meddelande till min mail att jag får meddelande på hemsidan. Så har tyvärr inte skett denna gången…och nu är ju våren redan förbi. Välkomna tillBAka vid ett en at tillfälle. Kanske säkrare att skiriva direkt till min email. Cecilia.gyberg@gmail.com
   Vänlig hälsning, cecilia

Speak Your Mind

*