Välkomna att boka säsongen 2021

Bästa hyresgäster,

Välkomna att boka inför år 2021

Våra priser ligger från 5. 500kr/v till 12.500kr/v beroende på vecka och säsong. Städning tillkommer med €150. Sänglinne kan hyras. Wi-Fi fiber ingår.

Vintertid, november-mars är priset 14.500kr/ månad. Minimum 2 månader till detta pris. Städning tillkommer alltid och el/värmekostnader under lågsäsong. Pris kan diskuteras vid hyra av flera månader.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Comments

 1. Lebelle says

  Hej,
  Ledig july 30-aug 13
  Priset?
  Mvh
  Alexandra

 2. Ulf Sjöberg says

  Ni har ett fint hus i en underbar del av Frankrike. Vi brukar normalt bo i Antibes som vi tycker har allt och lite till men varför inte se runt hörnet? Det skulle underlätta vår planering när det är dags om ni kan lägga upp en sida där man ser när ni har ledigt

  • Hej och tack för trevligt meddelande. Vi har ingen bokningskalender, men högre upp på denna sidan ”Välkomna att boka inför 2016” har jag skrivit in när huset är ledigt. Vi har ledigt v20,22,23 och därefter ledigt från och med v 39.

   Hoppas höra av dig igen! Med vänlig hälsning Cecilia

 3. Hej!
  Ert hus ser jätte mysigt ut!Passar det bra till 2 barn på 4 resp 6 år?
  Är huset ledigt runt vecka 43-44 2016?Pris?
  Mvh
  Jonna

  • Hej Jonna och tack för din förfrågan. Huset är mycket barnvänligt och trädgården inhägnad. Ledigt tiden du efterfrågar och kostar 7000kr/v + el och slutstädning. hoppas höra av dig snart igen!

   Med vänlig hälsning, Cecilia

 4. Hej! Är huset ledigt för långtidshyra från april tom juni 2017? Vad skulle isåfall priset vara?
  Med vänlig hälsning, Linda

 5. Hej
  Vi är intresserade av att hyra en månad. Lite flexibla vad gäller datum men ungefär mitten mars till mitten april. Är det ledigt och i så fall vad skulle det kosta?
  MVH, Gudrun Rosén

  • Hej Gudrun, ledsen att jag svarar på ditt meddelande först nu……brukar få meddelande till min mail att jag får meddelande på hemsidan. Så har tyvärr inte skett denna gången…och nu är ju våren redan förbi. Välkomna tillBAka vid ett en at tillfälle. Kanske säkrare att skiriva direkt till min email. Cecilia.gyberg@gmail.com
   Vänlig hälsning, cecilia

 6. Jenny Ekström says

  Hej
  Finns detta hus ledigt v.29 – v.32? En vecka
  Familj med 3 barn.
  Hälsningar Jenny

  • Hej Jenny, tack för din förfrågan angående att hyra av oss i sommar. Kanske jag är sen att svara dig vilket jag isåfall ber om ursäkt för. Hemsidan ” krånglar” och jag får inte alltid besked om svar. Bättre att vi har kontakt via Email. Min Email är
   cecilia.gyberg@gmail.com
   Jag har veckorna 31 och 32 lediga i nuläget. De 2 veckorna innan är preliminärt bokade tills mitten av januari.

   Hoppas detta meddelande når dig!
   Med vänlig hälsning,

   Cecilia

  • Hej igen Jenny,

   Ser att din förfrågan är nästan 1 år gammal…..ursäkta, men hemsidan ”krånglar”….//Cecilia

Speak Your Mind

*